mini workshops
powerdonna

Workshops

Wil jij jezelf professioneel ontwikkelen, maar dan wel met een knipoog? En in contact komen met gedreven vrouwen die werken én leven met passie, in een informele sfeer?  Dan zijn de workshops van Donna di oggi iets voor jou!

Onze workshops zijn een aangename mix van zakelijke kennis en ontspanning. In samenwerking met interessante dames uit ons wijdverspreide netwerk organiseren wij dag(deel)trainingen met betrekking tot een specifiek onderwerp. Telkens inspirerend, verrassend en versterkend. Daarnaast organiseren we ook gezellige mini-workshops met uiteenlopende onderwerpen. Van tenen lezen tot het professioneel inzetten van LinkedIn: je kunt van alles verwachten!

Onze workshops omvatten o.a.:

 

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.