Wie?

De business-classes, workshops, cursussen, coaching trajecten én de jaarlijkse Donnadagen zijn producten van Astrid Schiepers en Claudia Troilo. Zij werken al meer dan vijftien jaar als coach en adviseur voor (startende) ondernemers, managers en leidinggevenden. Dit doen zijn met zoveel passie en overtuiging dat zij inmiddels de verbindende factor zijn in een mooi netwerk van ondernemende powervrouwen die elkaar versterken en helpen, met name in Zuid-Limburg. Zo zijn zij ook trotse donna’s die betrokken bij de Stichting Zakenvrouw Noord-Limburg.

 

ASTRID SCHIEPERS

Recht voor z’n raap, ambitieus en overtuigend. Astrid weet wat ze wil en helpt anderen graag om dit voor zichzelf ook te ontdekken. Ze is communicatief sterk en leert je graag hoe je jouw bedrijf en jezelf op en top kunt presenteren, als een échte powerdonna.

Astrid is gespecialiseerd in personal coaching, leiderschap, communicatie en public relations. Haar kennis en vaardigheden past zij naast het bedrijfsleven ook toe in het onderwijs (Zuyd Hogeschool, TU Eindhoven) waar zij als onderzoeker, docent en trainer aan verbonden is. Astrid is NOBCO gecertificeerd en Luxxprofilemaster. Zij is zelfstandig coach bij Movêre Coaching. 

 

CLAUDIA TROILO

Enthousiast, ondernemend en verbindend. Claudia vindt veel dingen leuk en geniet ervan om vrouwen met gedeelde passies en interesses met elkaar in contact te brengen. Ze loopt altijd rond met duizend ideeën in haar hoofd en helpt je graag om de jouwe om te zetten tot een werkbaar concept.

Claudia heeft jarenlange ervaring met persoonlijk ondernemerschap
 en conceptdenken als ondernemersadviseur en trainer. Daarnaast was zij ruim 7 jaar docent Ondernemerschap bij Zuyd Hogeschool, en is  ze nog steeds verbonden aan de opleiding. In januari 2014 startte zij haar eigen winkel: Simon Lévelt Maastricht. Zij is zelfstandig coach bij Intersim Coaching.

 

 

 

 

 

 

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.