Workshop

Personal branding: zo zet jij jezelf in de markt.

Kijk, hier sta ík! Dat is de houding die je na deze workshop zult hebben. Elke (zaken)vrouw heeft het lef en de attitude nodig om zichzelf vol zelfvertrouwen te presenteren. Daar is niets arrogants aan, je mag toch zeker trots op jezelf zijn? Tijdens deze workshop leer je hoe je jezelf kunt presenteren, in ‘real-life’ maar ook online. Denk aan de personal branding van jezelf op sociale media zoals LinkedIn, maar ook aan je persoonlijke ‘pitch’. Wij helpen je om jezelf van je beste kant te laten zien.

  • Door: Astrid Schiepers
  • Kosten: € 75, excl. btw
  • Inclusief materialen, koffie/thee
  • Duur: 2 uur, 14.00-16.00 uur
  • Waar: eigen trainingslocatie, Maastricht
  • Wanneer: ntb

terug

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.