Workshop

Oeps, ik netwerk !

"Wanneer je ergens bent, loont het de moeite er ook daadwerkelijk te zijn."

Netwerken is kansen creëren door mensen te ontmoeten, contacten te leggen. Je verbindt zaken en mensen aan elkaar. Het kan beginnen met de vraag: ‘Wie ben jij en wat kunnen we voor elkaar betekenen?’. 

Mensen vinden netwerken vaak eng. Weten niet goed welke houding ze moeten aannemen, welke zaken ze moeten zeggen en welke niet, op wie ze moeten afstappen en hoe ze erachter komen of de gesprekspartner wel interesse heeft in een praatje. Daarnaast voegt online netwerken (LinkedIn) nog een nieuwe dimensie toe en ook hierover zijn er vaak vragen. 

Hoe ga je nu netwerken? Wat heb je ervoor nodig en waar moet je op letten? 

Een tip: Netwerkers zijn wakkere mensen die om zich heen kijken!

In deze workshop ga je bewust aandacht schenken aan je huidige actief en passief netwerk, je gaat leren naar je eigen houding te kijken, je gaat leren hoe je vragen kunt stellen, welke vragen en je krijgt handige tips en trucks. Daarnaast gaan wij aan de slag met online netwerken in een korte, maar duidelijke instructie. 

  • Door: Claudia Troilo
  • Kosten: € 75, excl. btw
  • Inclusief materialen, koffie/thee
  • Duur: 2 uur, 10.00-12.00 uur
  • Waar: eigen trainingslocatie, Maastricht
  • Wanneer: ntb

terug

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.