Mini workshops

De Me Time = Tea Time workshops zijn mini-workshops voor en door ondernemende vrouwen uit het netwerk van Donna di Oggi. In de gezellige winkel van Simon Lévelt te Maastricht creëren wij een gezellige en inspirerende workshopruimte, waar we tussen de heerlijke geuren en kleuren van koffie en thee een momentje voor onszelf pakken! Onder het genot van een heuse mini thee-proeverij genieten we in een kleine intieme setting (max. 10 personen) van een cursus, workshop of interactieve lezing door inspirerende sprekers. 

Kosten: €25,00 per persoon (excl. BTW), incl. materialen en theeproeverij

Duur: ca. 2 uur

Waar: Simon Lévelt Maastricht, Wyckerbrugstraat 21a, Maastricht.

In het voorjaar 2017 starten wij weer met een nieuwe reeks, 

Ben jij een inspirerende ondernemende vrouw en wil jij een bijdrage leveren en in contact komen met ons netwerk? Wij bieden je graag de mogelijkheid om een workshop, interactieve lezing of presentatie te houden. Neem contact op als jij denkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

terug

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.