Persoonlijkheidsprofiel Luxxprofile

Het persoonlijkheidsconstruct, dat de basis vormt voor het LUXXprofile, bestaat uit #16-motieven: nieuwsgierigheid, sociale erkenning, invloed, status, bezitten, autonomie, sociale contacten, principes, sociale betrokkenheid, structuur, veiligheid, revanche, beweging, eetgenot, familie en zinnelijkheid.

Deze motiefdimensies worden door de LUXXprofile test aangetoond en gemeten om de persoonlijkheid te beschrijven en gedrag en beleving te verklaren. De evaluatiegrafiek laat de individuele score van de motieven zien.

Het Luxxprofile is een wetenschappelijke tool om een persoonlijkheidsprofiel te maken, opgesteld in overleg met de Universiteit van Luxemburg. 

Donna di oggi is gecertificeerd Master van Luxxprofile en gebruikt deze test in haar (team)coachingstrajecten.

Voor meer informatie:  https://www.luxxprofile.com/nl

 

 

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.