Workshop

Kleerkastcounseling: Dress for succes!

Wij vrouwen zijn aparte wezens. Waar een man simpelweg het bovenste t-shirt van de stapel plukt, staan wij vaak radeloos in onze kast te staren. Op zoek naar de outfit die op die dag bij ons humeur past.. en bij het weer.. en bij die afspraak om drie uur. Tijdens deze workshops gaan we op zoek naar de kleuren, pasvormen en kledingitems waar jij een goed gevoel bij krijgt. Want een powervrouw die lekker in haar vel zit straalt! Met de juiste outfit kun jij de hele wereld aan.

  • Door: Claudia Troilo
  • Kosten: € 75, excl. btw
  • Inclusief materialen, koffie/thee
  • Duur: 2 uur, 14.00-16.00 uur
  • Waar: eigen trainingslocatie, Maastricht
  • Wanneer: ntb

terug

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.