Workshop

Hoe word ik een Powerdonna?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de vijf stappen om een POWER donna te worden. Eerst gaan we bekijken waar jij op dit moment in je leven staat. Aan de hand van een zelf test brengen we jouw persoonlijkheid in kaart. Van hieruit gaan we een doel bepalen waar je naartoe wilt werken. We testen hoe sterk je motivatie is om dit doel te behalen en gaan aan de slag met oefeningen om jouw wensen in de praktijk uit te voeren. Een inspirerende workshop die je nieuwe inzichten over jezelf zal geven en die je inspireert om de doelen na te streven die je écht in je hart voelt. Kortom, een workshop die je jezelf gewoon moet gunnen!

  • Door:   Astrid Schiepers & Claudia Troilo
  • Kosten: € 75, excl. btw
  • Inclusief: materiaal, koffie/thee
  • Duur: 2 uur, 10.00-12.00 uur
  • Waar: eigen trainingslocatie Maastricht
  • Wanneer: ntb

terug

ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.