coaching

Coaching 

Heb je het gevoel dat je blijft steken in je loopbaan? Wil je doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen, als onderneemster, werkgeefster of werkneemster? Dan is Donna di oggi  jouw betrouwbare en professionele sparringpartner.

Als bestuurslid van de verkiezing van Zakenvrouw Noord-Limburg weten wij als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn in je carrière, je presentatie en je uitstraling. Wij trainen, coachen en begeleiden ervaren en minder ervaren professionals. Zie ook: www.zakennvrouwnoordlimburg.nl

Wij verzorgen coaching trajecten voor ondernemende vrouwen, die bezig zijn met hun carrière, loopbaan en ontwikkeling. Vrouwen die het beste uit zichzelf en uit hun functie willen halen. Met jarenlange ervaring als ondernemerscoach, weten wij precies hoe we jou kunnen coachen om jouw bedrijfsaanpak én jezelf verder te ontwikkelen. We gaan op zoek naar de pijnpunten en manieren om deze te versterken. Onze coaching trajecten komen dan ook vaak voort uit ons bedrijfsadvies. Aan de hand van een persoonlijkheidstest werken we middels individuele begeleiding aan jouw eigen zelfontplooiing als vrouw en als professional.

Wij starten het traject vaak met een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Als gecertificeerd Master werken wij met http://www.luxxprofile.com

Onze coaching trajecten omvatten o.a.:

  • loopbaan coaching
  • managementcoaching
  • team coaching
  • talentmanagement
  • (startende) ondernemers coaching
  • leiderschap coaching
  • netwerken
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.